Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Γρήγορη πλοήγηση

Διασύνδεση Virtuemart 2 & Bestprice

Στο πλαίσιο της κάλυψης των αναγκών των πελατών μας και της καινοτομίας αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη λογισμικού το οποίο να συνδέει ηλεκτρονικά καταστήματα που βασίζονται στην πλατφόρμα Virtuemart 2 με την πλατφόρμα Bestprice gr κάτι που επιτρέπει την καλύτερη προβολή του e-shop σας.

 

Τι είναι το Bestprice;

To bestprice είναι μια από τις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης προϊόντων στον Ελληνικό χώρο και χρησιμοποιείται από εκατοντάδες επιχειρήσεις και δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές που αναζητούν την καλύτερη τιμή, τη διαθεσιμότητα και διάφορα άλλα στοιχεία πριν προχωρήσουν στην αγορά τους από κάποιο e-shop. Η διασύνδεση e-shop με virtuemart 2 με το bestprice gr είναι από τις καλύτερες επιλογές για την προώθηση του ηλεκτρονικού καταστήματος σας σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές.

 

Πως λειτουργεί η διασύνδεση Virtuemart 2 - Bestprice gr ;

Για τη  διασύνδεση Virtuemart 2 - Bestprice gr η Mindsoift ανέπτυξε λογισμικό γραμμένο στην γλώσσα PHP το οποίο δημιουργεί την λίστα προϊόντων, κατηγοριών, τιμών και όλων των υπολοίπων στοιχείων που απαιτεί το bestprice σε ένα αρχείο μορφής XML. Κατόπιν το αρχείο αυτό εισάγεται στη βάση δεδομένων του bestprice gr και τα προϊόντα του e-shop σας γίνονται διαθέσιμα για αναζήτηση μέσω του bestprice. Η λύση διασύνδεσης Virtuemart 2 - bestprice gr είναι δοκιμασμένη και διατίθεται από την Mindsoft με κόστος 45 ευρώ. Για να την αποκτήσετε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
  • Περαία, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: +(30) 23920 21 299
  • Φαξ: +(30) 23920 21 299
  • Email: info[-at-]mindsoft.gr
  • Website: www.mindsoft.gr
  • Ακολουθήστε μας:
    facebook twitter

Στείλτε μήνυμα