Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Γρήγορη πλοήγηση

Drupal

Γιατί κάποιες φορές καλό είναι να επιλέξουμε το Drupal;

 

To Drupal κατ’ αρχήν είναι CMS ανοιχτού κώδικα.Κατασκευή ιστοσελίδων με Drupal

Το Drupal όπως και οι υπόλοιπες πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα είναι δωρεάν και έτσι το πρώτο πλεονέκτημα του είναι το κόστος. Δε χρειάζεται να πληρώνετε άδειες χρήσης και μπορείτε να απευθυνθείτε σε όποιον  επαγγελματία του χώρου επιθυμείτε για να σας βοηθήσει.  

 

Η ανάπτυξη με το Drupal είναι γρήγορη.

Ο χρόνος που χρειάζεται για την κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να ξοδεύεται στο να δημιουργείται μια μοναδική εμφάνιση και να επιτυγχάνεται πλήρης λειτουργικότητα. Δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε από την αρχή τον τροχό όταν υπάρχει πληθώρα έτοιμων λύσεων που μπορούν να καλύψουν την κάθε σας ανάγκη. Επομένως  χάρη στην χρήση προσθέτων για το Drupal, οι δυνατότητες του επεκτείνονται εύκολα και άμεσα για να καλύψει ανάγκες που θα προκύψουν μελλοντικά. Ακόμα τέτοιες έτοιμες λύσεις προσφέρουν μεγαλύτερη ταχύτητα ανάπτυξης και επίσης μεγαλύτερη ασφάλεια.

 

Το Drupal είναι ευέλικτο

Υπάρχουν χιλιάδες πρόσθετα για το Drupal που είναι δωρεάν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Χρησιμοποιώντας τα σωστά μπορείτε να κάνετε στην ιστοσελίδα σας πράγματα που ούτε τα κορυφαία συστήματα διαχείρισης περιεχομένου δεν παρέχουν χωρίς περαιτέρω τροποποίηση.

 

Το Drupal είναι ασφαλές.

Ανάμεσα σε όλα τα CMS το Drupal είναι το ασφαλέστερο. Ανάμεσα στους προγραμματιστές που αναπτύσσουν το Drupal υπάρχουν άτομα πολύ εξειδικευμένα σε θέματα ασφαλείας και έχουν δημιουργήσει ομάδα που διασφαλίζει ότι ο πυρήνας του Drupal είναι ασφαλής. Το Drupal έχει σχεδιαστεί με βασικό γνώμονα την ασφάλεια και για αυτό στη διάρκεια ζωής του έχει παρουσιάσει τα λιγότερα κρούσματα σε απόπειρες χάκερ να δημιουργήσουν προβλήματα

 

Το Drupal ανταπεξέρχεται καλύτερα σε μεγαλύτερο όγκο επισκεπτών.

Η κίνηση που αντέχει το Drupal δε συγκρίνεται σε σχέση με τα άλλα CMS. Πολλά τμήματα ιστοσελίδων από πολύ μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες και δημοφιλή περιοδικά και σελίδες ενημέρωσης έχουν χτιστεί πάνω στο Drupal ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

 

Μερικά παραδείγματα εταιρειών  και οργανισμών που χρησιμοποιούν το Drupal είναι οι:
Sony BMG, Sony Ericsson, United Nations, Disney, Nokia, Sun και η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
  • Περαία, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: +(30) 23920 21 299
  • Φαξ: +(30) 23920 21 299
  • Email: info[-at-]mindsoft.gr
  • Website: www.mindsoft.gr
  • Ακολουθήστε μας:
    facebook twitter

Στείλτε μήνυμα