Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Γρήγορη πλοήγηση

Joomla

Γιατί το joomla αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ιστοσελίδες εταιρικής προβολής;

 Κατασκευή ιστοσελίδων με Joomla

Στην Mindsoft δείχνουμε ιδιαίτερη προτίμηση στα ανοιχτά συστήματα διαχείρισης περιεχομένου και ειδικότερα στο Joomla και πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για ιστοσελίδες μικρής και μεσαίας επισκεψιμότητας. Για να κρίνουμε γιατί το Joomla είναι η καταλληλότερη λύση θα αναφερθούμε σε 5 βασικά στοιχεία που αφορούν όλες τις επιχειρήσεις: κόστος, χρόνος, ποιότητα, ευελιξία και έλεγχος. Με την κατάλληλη ομάδα υποστήριξης και οι 5 στόχοι αυτοί είναι εφικτοί.

 

Κόστος:

Οι μικρές επιχειρήσεις ανησυχούν για το κόστος τόσο της κατασκευής ιστοσελίδων καθώς αυτό μπορεί να αυξηθεί σημαντικά ανάλογα με τις απαιτήσεις. Χρησιμοποιώντας το Joomla όμως από τη φύση του είναι σχεδόν πλήρες και παρέχει όλα τα εργαλεία που θα είναι απαραίτητα για την κατασκευή μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας. Ακόμα διαθέτει πάρα πολλά πρόσθετα τα οποία μπορούν να επεκτείνουν τις δυνατότητες του. Ακόμα είναι πολύ δημοφιλές και αυτό οδηγεί πολλούς σχεδιαστές να σχεδιάζουν πρότυτα πάνω στα οποία μπορεί να βασιστεί η ιστοσελίδα πράγμα το οποίο μικραίνει δραστικά το κόστος της.
Όμως πέρα από το κόστος της κατασκευής υπάρχει και το κόστος της συντήρησης. Εδώ είναι και το σημείο που το Joomla υπερτερεί έναντι των άλλων CMS. Είναι πολύ εύκολη η εκμάθηση του από άτομα τα οποία έχουν μικρές ή καθόλου γνώσεις από ιστοσελίδες. Παρέχει ένα περιβάλλον διαχείρισης το οποίο μπορεί να χειριστεί ο πελάτης από μόνος του για τα περισσότερα πράγματα αφήνοντας μόνο τα πολύ δύσκολα σε εμάς.

 

Χρόνος:

Σε σχέση με το Drupal και το Wordpress οι ιστοσελίδες φτιαγμένες με Joomla απαιτούν πολύ λιγότερο χρόνο μέχρι να τεθούν σε λειτουργία. Ακόμα μειώνοντας τον χρόνο κατασκευής μιας ιστοσελίδας μπορούμε να μειώσουμε δραστικά το κόστος κατασκευής .

 

Ποιότητα:

Ο πυρήνας του Joomla, είναι πολύ σταθερός και ασφαλής. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως τα περισσότερα που ακούγονται για ιστοσελίδες σε Joomla που τις διέλυσαν χάκερς, αφορούν κατά κύριο λόγο ιστοσελίδες κακοσχεδιασμένες χωρίς σωστά δικαιώματα χρήσης που δεν έχουν ασφαλιστεί σωστά. Ακόμα τρύπες δημιουργούνται και από αμφιβόλου ποιότητας πρόσθετα που χρησιμοποιήθηκαν για την επέκταση των λειτουργιών του Joomla.
Εξάλλου με εκατομμύρια κόσμου να προσπαθούν να ανακαλύψουν αδυναμίες στον πυρήνα του Joomla για να τις κλείσουν, πολύ γρήγορα δημιουργούνται αναβαθμισμένες εκδόσεις που πλέον δεν κινδυνεύουν. Με κατάλληλη ενημέρωση δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου για την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας.

 

Ευελιξία:

Πάνω από 90% των αναγκών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μπορούν να καλυφθούν με ήδη υπάρχουσες λύσεις. Η κοινότητα του Joomla έχει δημιουργήσει πάνω από 3000 επεκτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν μια ιστοσελίδα να κάνει ό,τι χρειάζεται ο πελάτης να κάνει. Επιπλέον σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια επέκταση μελλοντικά αυτή είναι πολύ εύκολο να προστεθεί.

 

Έλεγχος:

Στην Mindsoft πιστεύουμε πως οι πελάτες μας πρέπει να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερο έλεγχο μπορούν να έχουν και το Joomla είναι το CMS που μπορεί να προσφέρει μέχρι και απόλυτο έλεγχο σε όλα τα τμήματα του. Ακόμα μπορούν να ρυθμιστούν κατάλληλα και τα επίπεδα πρόσβασης στα διάφορα τμήματα της ιστοσελίδας απομονώνοντας στοιχεία που ενδεχομένως να δημιουργήσουν προβλήματα σε περίπτωση κακοδιαχείρισης.

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
  • Περαία, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: +(30) 23920 21 299
  • Φαξ: +(30) 23920 21 299
  • Email: info[-at-]mindsoft.gr
  • Website: www.mindsoft.gr
  • Ακολουθήστε μας:
    facebook twitter

Στείλτε μήνυμα