Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Γρήγορη πλοήγηση

Κατασκευή eshop με Magento

Κατασκευή eshop με Magento
Το Magento είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού λογισμικού. Το Magento προσφέρει ευελιξία και είναι πλήρως παραμετροποιήσημο ώστε να υπάρχει ο πλήρης έλεγχος της εμφάνισης, της λειτουργικότητας και της δομής του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η κατασκευή eshop με Magento προτείνεται επίσης λόγω του πολύ δυνατού διαχειριστικού τμήματος που επιτρέπει την σχεδίαση και εκτέλεση καμπανιας μάρκετινγκ, δημιουργία ομάδων πελατών ενώ μέσω αυτού μπορείτε να παρακολουθείτε και να ενημερώνετε τους πελάτες σας για την εξέλιξη των παραγγελιών τους. 

 

Πλεονεκτήματα κατασκευής eshop με Magento

Με την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με Magento επωφελείστε από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Magento που διασφαλίζουν την επιτυχία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

 • Το Magento είναι σχεδιασμένο ώστε να κάνει την αγορά προϊόντων όσο το δυνατόν ευκολότερη. Έτσι χρησιμοποιεί τεχνολογίες που διευκολύνουν τις αγορές όπως πολύ ισχυρούς αλγόριθμους αναζήτησης, διατήρηση πληροφοριών αγοραστή και πολλαπλές επιλογές πληρωμών και αποστολών.
 • Με την κατασκευή eshop με Magento σας προσφέρονται τρόποι απόκτησης και διατήρησης των πελατών σας. Το Magento είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και σας δίνει την δυνατότητα για την προσφορά εκπτωτικών κουπονιών σε στοχευμένο γκρουπ πελατών, ενώ επιτρέπει το ανέβασμα κριτικών και βαθμολογιών για τα προϊόντα σας.
 • Επιπλέον η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με Magento μπορεί να γίνει σε πολλές γλώσσες, φιλική προς φορητές συσκευές, smartphones και tablet αλλά και να συμπεριλαμβάνει επεκτάσεις και κώδικα που αυξάνει την λειτουργικότητα του e-shop.

 

Ηλεκτρονικά καταστήματα με Magento

Το Magento είναι μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες και ασφαλείς πλατφόρμες για την κατασκευή eshop και αυτό λόγω της ποιότητας του κώδικα αλλά και της πολύ μεγάλης κοινότητας που το υποστηρίζει. Πέραν από αυτό το Magento ανήκει στο ebay το οποίο είναι ένα ακόμα δείγμα της σημασίας που έχει για το παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο. Περισσότερες από 150.000 επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Magento ως βάση για την επέκταση τους στο Internet. Αν αποφασίσετε την κατασκευή eshop με Magento να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την απαιτούμενη υποστήριξη.

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
 • Περαία, Θεσσαλονίκη
 • Τηλ: +(30) 23920 21 299
 • Φαξ: +(30) 23920 21 299
 • Email: info[-at-]mindsoft.gr
 • Website: www.mindsoft.gr
 • Ακολουθήστε μας:
  facebook twitter

Στείλτε μήνυμα