Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Γρήγορη πλοήγηση

Responsive Design

responsive-design
Η κατασκευή ιστοσελίδων με responsive design (προσαρμοστική σχεδίαση ιστοσελίδων) είναι η πλέον σύγχρονος, απαιτητικός και απαραίτητος τρόπος σχεδίασης ιστοσελίδων. Το responsive design ήρθε στο προσκήνιο με την καθιέρωση των φορητών συσκευών, smartphone και tablet, ως συσκευές περιήγησης στο Internet, συσκευές που πλέον χρησιμοποιούνται από την πλειονότητα των υποψηφίων πελατών σας.

 

Τι είναι το responsive design;

Πολύ απλά θα μπορούσαμε να ορίσουμε το responsive design ως εκείνη την μέθοδο για την κατασκευή ιστοσελίδων που επιτρέπει στην ιστοσελίδα να αναγνωρίζει με τι είδους συσκευή επισκέπτεται το site ο χρήστης και να προσαρμόζει την εμφάνιση της ανάλογα. Αν έχετε χρησιμοποιήσει smartphone ή tablet για περιήγηση στο internet θα έχετε δει ιστοσελίδες στις οποίες βλέπετε ένα μόνο τμήμα της ιστοσελίδας ή χρειάζεται να κάνετε ζουμ για να μπορέσετε να διαβάσετε το περιεχόμενο. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έγινε κατασκευή ιστοσελίδων με responsive design και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την δυσκολία περιήγησης στην ιστοσελίδα.

 

Γιατί να προχωρήσετε σε κατασκευή ιστοσελίδων με responsive design

Αν δούμε τα στατιστικά στοιχεία, τον τελευταίο χρόνο, οι φορητές συσκευές (smartphone και tablet) χρησιμοποιήθηκαν για το 15% περίπου όλης της περιήγησης στο internet παγκοσμίως (gs statcounter com). Με την χρήση προσαρμοστικής σχεδίασης στην κατασκευή ιστοσελίδων μπορείτε να μπείτε σε μια δυναμική νέα αγορά στην οποία πολλοί ανταγωνιστές σας δεν έχουν την ίδια καλή απόδοση. Ο σκοπός του responsive desing είναι να προσφέρει στους χρήστες της ιστοσελίδας σας την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Σας προσκαλούμε λοιπόν να περιηγηθείτε την ιστοσελίδα μας με το smartphone ή το tablet σας ώστε να δείτε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η κατασκευή ιστοσελίδων με responsive design.

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
  • Περαία, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: +(30) 23920 21 299
  • Φαξ: +(30) 23920 21 299
  • Email: info[-at-]mindsoft.gr
  • Website: www.mindsoft.gr
  • Ακολουθήστε μας:
    facebook twitter

Στείλτε μήνυμα