Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Γρήγορη πλοήγηση

Επανασχεδίαση ιστοσελίδων

Με την διάδοση του Internet στην Ελλάδα πολλές επιχειρήσεις κατασκεύασαν ιστοσελίδες οι οποίες όμως δεν έχουν ανανεωθεί για τις καινούριες απαιτήσεις των χρηστών. Στην Mindsoft αναλαμβάνουμε τον επανασχεδιασμό αυτών των ιστοσελίδων ώστε να φέρουμε το website σας στην νέα εποχή. Μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα σας ώστε να γίνει πιο σύγχρονη και λειτουργική, να εφαρμόσουμε responsive design ώστε να εμφανίζεται καλά σε φορητές συσκευές, tablet και smartphones και να εκμοντερνίσουμε την αισθητική της.

Επιπλέον μπορούμε να βελτιώσουμε την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας και να τη συνδέσουμε με κοινωνικά δίκτυα (social networks) και να εκτελέσουμε βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης, SEO ώστε να ανέβει στην κατάταξη των μηχανών. Τέλος μπορούμε να προσθέσουμε νέες δυνατότητες που δεν είχαν προβλεφθεί όταν αναπτύχθηκε η σελίδα, όπως ιστολόγια, πολυμέσα κ.α.

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
  • Περαία, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: +(30) 23920 21 299
  • Φαξ: +(30) 23920 21 299
  • Email: info[-at-]mindsoft.gr
  • Website: www.mindsoft.gr
  • Ακολουθήστε μας:
    facebook twitter

Στείλτε μήνυμα