Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Γρήγορη πλοήγηση

Σχεδιασμός & Κατασκευή ιστοσελίδων

Η Mindsoft είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για την κατασκευή ιστοσελίδας εταιρικής προβολής για την επιχείρηση σας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή site ενώ χρησιμοποιούμε ανοιχτές τεχνολογίες, όπως Joomla και Drupal,  που δεν σας δεσμεύουν σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό μας. Αν και πολλές εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων διατείνονται ότι έχουν πελατοκεντρική αντίληψη, τα κλειστά συστήματα διαχείρισης περιεχομένου που χρησιμοποιούν κάνουν ακριβώς το αντίθετο, μιας και κάθε φορά που απαιτείται σημαντική αλλαγή στο site σας είστε αναγκασμένοι να απευθυνθείτε αποκλειστικά σε αυτούς.

Αντίθετα στην Mindsoft υποστηρίζουμε τόσο την ποιότητα των υπηρεσιών μας ώστε σας δίνουμε την δυνατότητα να απευθυνθείτε σε κάθε επαγγελματία του χώρου σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι από εμάς.

Πέραν της αυξημένης ασφάλειας που παρέχει η ανοιχτή πλατφόρμα, μιας και ο κώδικας της ελέγχεται από χιλιάδες μάτια πριν γίνει διαθέσιμος, η άδεια χρήσης σας κάνει ιδιοκτήτες και όχι ενοικιαστές της ιστοσελίδας σας. Τέλος έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε ανταγωνιστικό κόστος κατασκευής ιστοσελίδων, μιας και το κόστος ανάπτυξης του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου μοιράζεται ανάμεσα στα εκατομμύρια χρηστών του παγκοσμίως.

Γιατί η κατασκευή ιστοσελίδων είναι απαραίτητη;

Σύμφωνα με τις στατιστικές, το 44% των Ελλήνων των έχει πρόσβαση στο Internet ενώ το 36% το χρησιμοποιεί για την εύρεση προϊόντων και υπηρεσιών (Eurostat 2010). Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των υποψήφιων πελατών σας θα έχει την πρώτη του επαφή με την επιχείρηση σας μέσω της ιστοσελίδας της. Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι πράγματι η σωστή κίνηση την σημερινή εποχή.

Επιπλέον, προϊόντα και υπηρεσίες που παλιότερα θεωρούνταν αδύνατο να πουληθούν μέσω διαδικτύου, πλέον διατίθενται σε μεγάλες ποσότητες. Θα σας συμβουλεύαμε λοιπόν να μην βιαζόσασταν να αποκλείσετε την κατασκευή ιστοσελίδας ηλεκτρονικού καταστήματος για την εταιρεία σας αλλά ακόμα και στην περίπτωση που απλά θέλετε να παρουσιάσετε την επιχείρηση και τις δραστηριότητες σας, χτίζοντας ταυτόχρονα το εταιρικό σας προφίλ.

Η εμπειρία της Mindsoft στην κατασκευή ιστοσελίδων (site) μπορεί να σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα.

 • Η Mindsoft με την κατασκευή ιστοσελίδων εταιρικής προβολής έχει βοηθήσει αρκετές επιχειρήσεις να βρουν καινούριους πελάτες οι οποίοι έφτασαν στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση με ελάχιστο χρηματικό κόστος και κόπο σε σχέση με παραδοσιακές μεθόδους προσέλκυσης πελατών.
 • Επιπλέον με την κατασκευή website διατηρείτε το υπάρχον πελατολόγιο σας με τρόπους που ίσως δεν έχετε σκεφτεί. Για παράδειγμα πόσες φορές έχει τύχει να ψάξετε για το τηλέφωνο ή τη διεύθυνση μιας επιχείρησης στις μηχανές αναζήτησης ώστε να οδηγηθείτε στην ιστοσελίδα της; Ταυτόχρονα, καινούρια προϊόντα και υπηρεσίες μπορούν να προστεθούν στην ιστοσελίδα ώστε κάθε επίσκεψη να γίνεται ταυτόχρονα και ενημέρωση για τις καινούριες δυνατότητες που προσφέρετε στους πελάτες σας. Για αυτό το λόγο συστήνουμε την κατασκευή site δυναμικού χαρακτήρα.
 • Τέλος, αργά ή γρήγορα οι περισσότεροι ανταγωνιστές σας, άμεσοι ή έμμεσοι θα προχωρήσουν σε κατασκευή ιστοσελίδων. Σε αυτή την περίπτωση, όσο νωρίτερα βρίσκεστε στο χώρο του internet τόσο καλύτερα είναι για την επιχείρηση σας. 

Σας είναι όμως απαραίτητη η κατασκευή ιστοσελίδας;

Αρκετές επιχειρήσεις αμφιταλαντεύονται για το αν θα πρέπει να προχωρήσουν στην κατασκευή website λόγω του ότι δεν έχουν πεισθεί ότι το χρειάζονται. Αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί κυρίως μικρές ή πολύ μικρές επιχειρήσεις που θεωρούν ότι το προϊόν ή η υπηρεσία τους δεν μπορεί να πουληθεί μέσω διαδικτύου. Αν θέλαμε να δώσουμε μια απάντηση σε αυτό το ερώτημα, δεν θα μπορούσαμε να το γράψουμε καλύτερα από την απάντηση που δόθηκε στο "Entrepreneur Magazine".

So should your business have a website, even if your business is small and sells products or services you don't think can be sold online?

My answer in 1998 is the same as my answer today: Yes, if you have a business, you should have a website. Period. No question. Without a doubt.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων

Με την διάδοση των φορητών συσκευών, tablet και smartphone, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας μπορούν να είναι διαθέσιμα σε χώρους που απλά υπάρχει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. H κατασκευή ιστοσελίδων ώστε να είναι συμβατές με αυτές τις συσκευές επιτρέπει στους πωλητές σας αλλά και σε πελάτες σας να επιδεικνύουν την ιστοσελίδα σας σε χώρους όπου θα ήταν αδύνατο. Αυτός ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι στην πραγματικότητα αντικατάσταση των διαφημιστικών φυλλαδίων.

Οι περισσότεροι όταν ακούν "σχεδιασμό ιστοσελίδων" σκέφτονται μόνο την αισθητική πλευρά, αλλά αφορά και την τεχνολογία του responsive design δηλαδή την κατασκευή ιστοσελίδων ώστε να μεταβάλλονται δυναμικά ανάλογα με την συσκευή στην οποία προβάλλονται. Μπορούμε να σας προτείνουμε ένα ενδιαφέρον πείραμα ώστε να δείτε τι σημαίνει responsive design. Απλώς ανοίξτε την ιστοσελίδα μας στο tablet ή στο smartphone σας  και συγκρίνετε την εμφάνιση της με την εικόνα που έχετε στον υπολογιστή σας.

Με την αυξανόμενη χρήση κινητών τηλεφώνων και tablet για την περιήγηση στο δίκτυο, οι υπηρεσίες της Mindsoft στην κατασκευή site σας επιτρέπουν να φτάσετε στο μεγαλύτερο δυνατό ακροατήριο, στις συσκευές τις οποίες χρησιμοποιούν.

Κατασκευή επιτυχημένου website σε 7 απλά βήματα

Υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ της κατασκευής website και της κατασκευής πετυχημένου website. Το δεύτερο είναι σαφώς ο στόχος μας. Γι' αυτό στην Mindsoft έχουμε κωδικοποιήσει όλα τα βήματα που χρειάζονται ώστε η ιστοσελίδα εταιρικής προβολής της επιχείρησης σας να είναι επιτυχημένη και να πραγματοποιήσει τους στόχους της βοηθώντας την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Για αυτό διαβάστε τα επτά βήματα για επιτυχημένη κατασκευή ιστοσελίδων.

Περισσότερα

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
 • Περαία, Θεσσαλονίκη
 • Τηλ: +(30) 23920 21 299
 • Φαξ: +(30) 23920 21 299
 • Email: info[-at-]mindsoft.gr
 • Website: www.mindsoft.gr
 • Ακολουθήστε μας:
  facebook twitter

Στείλτε μήνυμα