Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Γρήγορη πλοήγηση

Guilty Beach - Mykonos

Στην Mindsoft ολοκληρώσαμε την κατασκευή της ιστοσελίδας του Guilty Beach - Champagne Bar/Restaurant στη Μύκονο.

Ενοικίαση ή κατασκευή eshop;

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετές εταιρείες που προσφέρουν μια έτοιμη λύση ηλεκτρονικού καταστήματος στο εσωτερικό του δικού τους δικτύου. Παρόλα αυτά ίσως αυτή η λύση να μην είναι αρκετά καλή για αρκετούς λόγους. Αρχικά η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος αποπνέει έναν αέρα επαγγελματισμού και εμπιστοσύνης στους πελάτες σας. Έπειτα το δικό σας e-shop είναι πολύ πιο ευέλικτο επιτρέποντας σας για παράδειγμα ειδικές προωθητικές ενέργειες ή συμφωνίες ενώ η σχεδίαση του γίνεται σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και περιλαμβάνεται ήδη στην τιμή της προσφοράς.

Τέλος αυτή η επένδυση έχει μόνο το αρχικό κόστος ανάπτυξης ενώ τυχόν επιπλέον κόστη έρχονται στην πορεία μόνο αν επιθυμείτε επιπλέον λειτουργίες.
Παρόλα αυτά ένα έτοιμο ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το πλεονέκτημα του χαμηλότερου αρχικού κόστους και είναι η κατάλληλη λύση για επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν μια δοκιμή στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Γι αυτό η Mindsoft παρέχει υπηρεσίες για την ενοικίαση ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τι τεχνολογία να επιλέξω για την κατασκευή eshop;

Υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές τεχνολογίες που μπορείτε να επιλέξετε, τόσο κλειστές όσο και ανοικτές. Αν και οι δύο φιλοσοφίες μπορούν να έχουν αντίστοιχα αποτελέσματα, οι ανοικτές πλατφόρμες προσφέρουν το πλεονέκτημα της ασφάλειας ενώ μπορεί να σας υποστηρίξει ο οποιοσδήποτε επαγγελματίας και έτσι δεν έχετε καμία δέσμευση.

Οι τρεις δημοφιλέστερες πλήρεις λύσεις ηλεκτρονικού καταστήματος είναι το Magento, το Virtuemart και το Prestashop. Και τα τρία προσφέρουν εύκολο ανέβασμα των προϊόντων, δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμών χρηστών, υπολογισμό μεταφορικών και είναι εξαιρετικά ασφαλή. Επιπλέον μπορούν να συνεργαστούν με προγράμματα μηχανοργάνωσης (ERP/CRM) προσφέροντας διασύνδεση με την υπόλοιπη επιχείρηση σας και μειώνοντας περαιτέρω το κόστος λειτουργίας του e-shop. Η επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας εξαρτάται από τις ανάγκες της επιχείρησης σας και τις ιδιαιτερότητες της.

Δημιουργία e-shop και επιτυχία

Η επιτυχία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος συνήθως κρίνεται στις λεπτομέρειες και δεν είναι εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν πράγματα τα οποία πρέπει να κάνετε για να έχετε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα αλλά και κινήσεις που θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε μιας και η πιθανότητα να σας κάνουν ζημιά είναι μεγάλη. Σας παραθέτουμε λοιπόν κάποιες συμβουλές τόσο για την σωστή υλοποίηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος όσο και για την αποτελεσματικότερη χρησιμοποίηση του.

Κάντε κλικ στο κουμπί περισσότερα για να ενημερωθείτε τις καλές και κακές πρακτικές κατά την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος.

 Περισσότερα

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
  • Περαία, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: +(30) 23920 21 299
  • Φαξ: +(30) 23920 21 299
  • Email: info[-at-]mindsoft.gr
  • Website: www.mindsoft.gr
  • Ακολουθήστε μας:
    facebook twitter

Στείλτε μήνυμα