Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Μηχανοργάνωση (ERP/CRM)

Αν και κάθε επιχείρηση γνωρίζει τους πόρους και τη πελατειακή βάση της, λίγες έχουν εγκατεστημένο ένα σύστημα μηχανοργάνωσης ERP/CRM που τους επιτρέπει την παρακολούθηση και την βελτιστοποίηση της λειτουργίας τους ακόμα και σε πραγματικό χρόνο.

Η Mindsoft διαθέτει εμπειρία στην εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων μηχανοργάνωσης ERP και CRM καθώς και στη διασύνδεση τους με φορολογικούς μηχανισμούς Casio.

 

ERP και CRM στην μηχανοργάνωση επιχειρήσεων.

Το ΕRP (Enterprise resource planning – Σύστημα διαχείρισης πόρων επιχειρήσεων) είναι ένα σύστημα το οποίο περιλαμβάνει όλη την επιχείρηση και χρησιμοποιείται για την διαχείριση και τον συντονισμό των πόρων και των λειτουργιών της, συλλέγοντας πληροφορίες και τοποθετώντας τις σε μια κοινή βάση δεδομένων. Η μηχανοργάνωση με ERP είναι γενικά μια εσωτερική λειτουργία της επιχείρησης και αδιαφανής στον πελάτη σε αντίθεση με το CRM (Customer Relationship Management - σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων) το οποίο αφορά στην επικοινωνία με τους πελάτες των επιχειρήσεων που το χρησιμοποιούν.

Έτσι το CRM είναι το κομμάτι της μηχανοργάνωσης που διαχειρίζεται, αυτοματοποιεί και υποστηρίζει τις πωλήσεις αλλά και το marketting και την υποστήριξη μετά την πώληση. Με ένα συνδυασμό ERP/CRM η επιχείρηση μπορεί να έχει τον έλεγχο κάθε σταδίου της λειτουργίας της, από την ενδεχόμενη παραγωγή ή διαχείριση του προϊόντος μέχρι την πώληση, και να προχωρήσει στις αναγκαίες κινήσεις βελτιστοποίησης.

 

Τι προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Η Mindsoft προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης, εκπαίδευσης και υποστήριξης καθώς και διασύνδεσης με ηλεκτρονικό κατάστημα και φορολογικό μηχανισμό Casio για τα δημοφιλέστερα προγράμματα ERP/CRM: SoftOne - EpsilonNet Bussines - OpenERP - PrismaWin - TESAE Pegasus

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
  • Περαία, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: +(30) 23920 21 299
  • Φαξ: +(30) 23920 21 299
  • Email: info[-at-]mindsoft.gr
  • Website: www.mindsoft.gr
  • Ακολουθήστε μας:
    facebook twitter

Στείλτε μήνυμα