Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Γιατί να μας επιλέξετε

7 Απλά βήματα για μια πετυχημένη ιστοσελίδα

Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας

Πολλές επιχειρήσεις προσεγγίζουν μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων χωρίς να έχουν ξεκάθαρους στόχους τους οποίους θέλουν να υλοποιήσουν με την κατασκευή site. Αυτό είναι το πρώτο και βασικό σφάλμα το οποίο πρέπει να αποφύγετε. Έχοντας καταλήξει στο αν η ιστοσελίδα σας προσπαθεί να αναδείξει την εταιρική σας ταυτότητα και να προβάλλει την εικόνα της στον έξω κόσμο ή αν θα επικεντρωθεί στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας καταφέρνετε να επικοινωνήσετε καλύτερα το μήνυμα σας στην εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, γλιτώνοντας χρόνο υλοποίησης και επιτυγχάνοντας το αποτέλεσμα που επιδιώκετε με κατάλληλο σχεδιασμό ιστοσελίδας.

Αν και η ξεκάθαρη στόχευση είναι το προαπαιτούμενο για την επιτυχία του website, από μόνη της δεν διασφαλίζει τίποτα. Υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν, τόσο από τον συνεργάτη που θα επιλέξετε για την κατασκευή website όσο και από εσάς. Για τον λόγο αυτό έχουμε κωδικοποιήσει επτά βήματα χωρίς τα οποία η επιτυχία της ιστοσελίδας είναι το λιγότερο αβέβαιη.

Διαλέξτε αξιόπιστους σέρβερ για τη φιλοξενία.

Πολλές φορές επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα και είτε αργεί πολύ να φορτώσει είτε απλά σας βγάζει κάποιο σφάλμα όπως ότι είναι αδύνατη η πλοήγηση. Αν συμβεί αυτό όταν σας επισκέπτεται κάποιος πελάτης έχετε αρκετές πιθανότητες να τον χάσετε. Αν όμως συμβεί όταν σας επισκεφτεί κάποια μηχανή αναζήτησης τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ χειρότερα. Η κατασκευή ιστοσελίδων χωρίς αξιόπιστη φιλοξενία είναι μια πολύ κακή ιδέα.

Επιδιώξτε η κατασκευή ιστοσελίδων να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO).

Η κατασκευή site πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει η υποδομή για βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε. Πολλές φορές έχετε δει ιστοσελίδες που αντί για ονόματα στις διευθύνσεις έχουν κωδικούς που δεν έχουν κανένα νόημα παρά μόνο για τον κατασκευαστή της ιστοσελίδας. Αυτή είναι μια κακή πρακτική τόσο για τους χρήστες όσο και για τις μηχανές αναζήτησης ενώ αποτελούν και πιθανό κενό ασφαλείας αν η υποδομή δεν είναι σωστά φτιαγμένη.

Ελκυστικός σχεδιασμός της ιστοσελίδας - ναι μεν, αλλά...

Ο σχεδιασμός πρέπει να είναι επαγγελματικός, μοντέρνος και να βασίζεται πάντα στην φιλοσοφία της επιχείρησης σας. Επιπλέον η πληροφορία θα πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμη με λίγα κλικ ώστε να μεγιστοποιηθεί ο χρόνος παραμονής των επισκεπτών και να διευκολυνθεί η πρόσβαση στο περιεχόμενο σας. Ενδεικτικά μελέτες έχουν δείξει πως ο επισκέπτης της ιστοσελίδας πρέπει να μπορεί να βρίσκει την πληροφορία μέσα σε 5 - 10 δευτερόλεπτα.

Σε πολλές περιπτώσεις οι επιχειρήσεις κατευθύνονται σε κατασκευή ιστοσελίδων που χρησιμοποιούν Flash, μιας και όντως επιτρέπει εντυπωσιακά εφέ, όπως animation ενώ δεν υπάρχουν απώλειες λειτουργικότητας μιας και συνεργάζεται με php και βάσεις δεδομένων. Όμως θα έχετε ακούσει ότι το flash πεθαίνει και αυτό γίνεται για τρεις λόγους κυρίως. Δεν είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησεις και έτσι ένα ανταγωνιστικό site θα εμφανίζεται ψηλότερα στις αναζητήσεις μιας και μπορούν να γίνουν πολύ λίγα στο τομέα του SEO. Επιπλέον είναι σε γενικές γραμμές ακριβότερο και δεν είναι εύκολο στην συντήρηση του.

Χρησιμοποιήστε ανοιχτές πλατφόρμες διαχείρισης περιεχομένου (CMS) για τη κατασκευή ιστοσελίδων.

Το Joomla και το Drupal είναι δύο έξοχες επιλογές CMS για χρήση στην κατασκευή website, ώστε να επωφεληθείτε από την ασφάλεια που προσφέρει το ελεύθερο λογισμικό αλλά κυρίως από το ότι μπορεί να σας υποστηρίξει ο οποιοσδήποτε επαγγελματίας και έτσι δεν έχετε καμία δέσμευση. Πολλές εταιρείες επιδιώκουν να σας κλειδώσουν σε μια κλειστή πλατφόρμα ώστε να μη μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον άλλον σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι ή που απλά επιθυμείτε μια καλύτερη προσφορά.

Δώστε υψηλή ποιότητα στο περιεχομένο.

Το περιεχόμενο είναι το βασικό τμήμα της ιστοσελίδας και το οποίο θα φέρει τους νέους πελάτες στην επιχείρηση σας. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων πρέπει να γίνεται με γνώμονα την καλύτερη δυνατή παρουσίαση του περιεχομένου, το οποίο πρέπει να είναι ποιοτικό ώστε να κρατήσει το ενδιαφέρον του πελάτη της επιχείρησης σας.

Κινήστε το ενδιαφέρον σε παλιούς και νέους πελάτες.

Αυτό μπορεί να γίνει με αρκετούς τρόπους αξιοποιώντας τα σύγχρονα δεδομένα αλλά και τις παλιές δοκιμασμένες τακτικές.

 • E-mail marketing και newsletter. Η αποστολή ενημερωτικών e-mail και newsletter είναι ακόμα βασικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε στους πελάτες σας.
 • Social media marketing. Το Facebook, το Twitter, το Pinterest είναι εργαλεία τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προωθήσουν την επιχείρηση σας.

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
 • Περαία, Θεσσαλονίκη
 • Τηλ: +(30) 23920 21 299
 • Φαξ: +(30) 23920 21 299
 • Email: info[-at-]mindsoft.gr
 • Website: www.mindsoft.gr
 • Ακολουθήστε μας:
  facebook twitter

Στείλτε μήνυμα