Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Γρήγορη πλοήγηση

Email marketing και newsletter

Με τον όρο email marketing εννοούμε την αποστολή newsletter σε στοχευμένο ακροατήριο το οποίο ενδιαφέρεται για την επιχείρηση σας ή για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που αυτή προσφέρει. Πολλοί θα πούν ότι το email marketing είναι νεκρό αλλά η αλήθεια είναι ότι η αποστολή στοχευμένων newsletter είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να προσεγγίσετε το κοινό σας και να φέρετε κόσμο στην ιστοσελίδα σας στέλνοντας στο inbox τους πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν.

 

Αποστολή στοχευμένων newsletter

Το email marketing βασίζεται αρχικά στον εντοπισμό του κοινού που ενδιαφέρεται για την επιχείρηση σας. Συνήθως αυτό γίνεται από ανθρώπους που έχουν ήδη επισκευτεί την ιστοσελίδα σας και έχουν εγγραφεί σε αυτήν αλλά και σε ήδη πελάτες σας. Μια καλή πρακτική στο email marketing είναι η αποστολή ενός αυτόματου μηνύματος με την εγγραφή το οποίο θα δίνει την αίσθηση της προσωπικής επικοινωνίας και θα προσκαλεί τον χρήστη της ιστοσελίδας να επικοινωνήσει μαζί σας με στόχο το χτίσιμο εμπιστοσύνης. Στο επόμενο στάδιο ακολουθεί η συγγραφή των στοχευμένων newsletter τα οποία θα πρέπει να έχουν σχετικό και ενδιαφέρον περιεχόμενο για τον αναγνώστη αποφεύγοντας τον πολύ επίσημο λόγο ενώ θα πρέπει να είναι σχετικά απλά. Επιπλέον πολύ σημαντικός είναι ο τίτλος που θα επιλεγεί ώστε να προκαλεί τον αναγνώστη να ανοίξει το newsletter. Μετά την αποστολή στοχευμένων newsletter θα πρέπει να μπορείτε να απαντήσετε προσωπικά σε μηνύματα που θα έρθουν λόγω του email marketing.

 

Πως να αποφύγετε να χαρακτηριστεί το newsletter ως spam

Πολλές φορές ακόμα και επιθυμητά newsletter καταλήγουν στον φάκελο ανεπιθυμήτων περιορίζοντας έτσι την αποτελεσματικότητα του email marketing.  Αν και η αποστολή στοχευμένων newsletter περιορίζει αυτό το φαινόμενο, είναι καλό να αποφεύγετε όσο αυτό είναι εφικτό λέξεις που χαρακτηρίζονται ως επικίνδυνες από τους παρόχους email. Επιπλεόν μπορείτε να ζητήσετε από τους αναγνώστες σας να σας εντάξουν στη λίστα αποστολέων που εμπιστευονται.

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
  • Περαία, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: +(30) 23920 21 299
  • Φαξ: +(30) 23920 21 299
  • Email: info[-at-]mindsoft.gr
  • Website: www.mindsoft.gr
  • Ακολουθήστε μας:
    facebook twitter

Στείλτε μήνυμα