Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Γρήγορη πλοήγηση

Ανάλυση ανταγωνισμού

Στα πλαίσια μιας καμπάνιας SEO είναι δυνατόν παρόλο που η ιστοσελίδα σας βελτιστοποιείται να μην βλέπετε σημαντική βελτίωση στη θέση σας στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό συμβαίνει γιατί ταυτόχρονα με σας, οι ανταγωνιστές σας κάνουν και αυτοί SEO στην ιστοσελίδα τους. Η διαδικασία που θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε αυτό το γεγονός είναι η ανάλυση ανταγωνισμού

Εντοπισμός ανταγωνιστών

Η ανάλυση ανταγωνισμού αρχίζει με τον εντοπισμό των ανταγωνιστών σας. Αυτοί μπορεί να είναι ήδη γνωστοί για πολλές επιχειρήσεις, είναι οι ίδιοι ανταγωνιστές που έχετε και εκτός internet, αλλά επίσης μπορεί να είναι και επιχειρήσεις που δεν γνωρίζετε αλλά έχουν συγγενικές δραστηριότητες τις οποίες προβάλλουν πολύ καλά με το SEO τους. Μια επιτυχημένη ανάλυση ανταγωνισμού θα εντοπίσει τους ανταγωνιστές σας για τις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν.

Ανάλυση SEO ανταγωνιστών

Επόμενο στάδιο είναι η ανάλυση των site των ανταγωνιστών σας σε ότι αφορά την δομή τους και κατά πόσο αυτή είναι επαγγελματική και φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Το δεύτερο στάδιο ανάλυσης ανταγωνισμού είναι ο εντοπισμός των λέξεων κλειδιών που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας. Το SEO βασίζεται πάνω από όλα στις λέξεις κλειδιά και σύμφωνα με αυτές οι μηχανές αναζήτησης κατατάσουν την ιστοσελίδα σας. Ο συνεργάτης που θα κάνει την βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) θα εντοπίσει στοιχεία όπως η πυκνότητα των λέξεων κλειδιών και η θέση τους. 

Εκτός από τις λέξεις κλειδιά, εξίσου σημαντικοι για το SEO είναι και οι εισερχόμενοι σύνδεσμοι. Έτσι η ανάλυση ανταγωνισμού πρέπει να συμπεριλάβει και τους εισερχόμενους συνδέσμους των ιστοσελίδων των ανταγωνιστών σας, κάτι που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το page rank στην google αλλά και την κατάταξη των ιστοσελίδων στο yahoo και την bing, στοιχεία που επίσης πρέπει να ελεγχθούν. Τόσο ο αριθμός όσο και η κατάταξη των site από τα οποία προέρχονται οι εισερχόμενοι σύνδεσμοι είναι πολύ σημαντικά στοιχεία της βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης.

Ανάλυση παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα

Τέλος πρέπει να γίνει και ανάλυση ανταγωνισμού για την παρουσία τους στα κοινωνικά δίκτυα. Site όπως το facebook, το twitter και το pinterest είναι πηγές κίνησης για τις ιστοσελίδες των ανταγωνιστών σας. Το SEO περιλαμβάνει και αυτό που καλείται social index το οποίο είναι μια καταμέτρηση της κοινωνικής απήχησης που έχουν οι ανταγωνιστές σας και το οποίο είναι ένας παράγοντας που συμπεριλαμβάνεται στον αλγόριθμο των μηχανών αναζήτησης που κατατάσουν την ιστοσελίδα σας.

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
  • Περαία, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: +(30) 23920 21 299
  • Φαξ: +(30) 23920 21 299
  • Email: info[-at-]mindsoft.gr
  • Website: www.mindsoft.gr
  • Ακολουθήστε μας:
    facebook twitter

Στείλτε μήνυμα