Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Γρήγορη πλοήγηση

Offsite SEO

Για να εξηγήσουμε τι είναι το offsite SEO πρέπει να εξηγήσουμε πως οι μηχανές αναζήτησης μετρούν την απήχηση που έχει η ιστοσελίδα σας. Αυτό γίνεται με την καταμέτρηση και την  βαθμολόγηση των εισερχόμενων συνδέσμων προς την ιστοσελίδα σας. Το κύριο λοιπόν κομμάτι του offsite SEO είναι η δημιουργία εισερχόμενων συνδέσμων και είναι αυτό το οποίο ανεβάζει το page rank της ιστοσελίδας σας στην google.

 

Δημιουργία εισερχόμενων συνδέσμων

Η δημιουργία εισερχόμενων συνδέσμων σε άλλες ιστοσελίδες, blog και άλλα κοινωνικά δίκτυα έχει δύο κύρια αποτελέσματα. Αρχικά προσφέρει κίνηση στην ιστοσελίδα σας και κυρίως δημιουργεί αναφορές σε αυτήν που καταμετρούνται από τις μηχανές αναζήτησης αυξάνοντας το page rank της και βελτιώνοντας το πόσο ψηλά εμφανίζεται στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Αυτό συμβαίνει γιατί με την δημιουργία εισερχόμενων συνδέσμων η ιστοσελίδα η οποία συνδέει σε σας σας δίνει μια ψήφο εμπιστοσύνης για την ποιότητα του περιεχομένου σας. Παρόλα αυτά είναι μια περίπτωση όπου το περισσότερο δεν σημαίνει και απαραίτητα καλύτερο, και έτσι απαιτείται η ποιοτική δημιουργία εισερχόμενων συνδέσμων σε ιστοσελίδες που είναι σχετικές με το αντικείμενο σας και έχουν και οι ίδιες καλή βαθμολογία. Μια στρατηγική offsite SEO που δεν είναι κατάλληλα στοχευμένη μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα. Ο συνεργάτης που θα επιλέξετε για να κάνει το Search engine optimization - βελτιστοποίση για  μηχανες αναζήτησης της ιστοσελίδας θα πρέπει να γνωρίζει τους κατάλληλους ιντερνετικούς καταλόγους και άλλα site στα οποία θα πρέπει να γίνει η δημιουργία εισερχόμενων συνδέσμων.

 

Offsite SEO και κοινωνικά δίκτυα

Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι οι αλγόριθμοι των μηχανών αναζήτησης καταμετρούν αναφορές στην ιστοσελίδα σας από τα κοινωνικά δίκτυα και βοηθούν στην κατάταξη σας. Έτσι συνδυάζοντας την καμπάνια SEO με μια καμπάνια Social media marketing αφενώς έχετε δημιουργία εισερχόμενων συνδέσμων σε αυτά τα δίκτυα αλλά έχετε και το επιπλέον αποτέλεσμα ότι μπορεί οι χρήστες αυτών των μέσων να προβούν σε δημιουργία εισερχόμενων συνδέσμων προς την ιστοσελίδα σας σε blog και άλλα site τα οποία οι χρήστες αυτοί χρησιμοποιούν. 

 

Βίντεο, πολυμέσα και κριτικές για offsite SEO

Η δημιουργία βίντεο που παρουσιάζει την επιχείρηση και τις δραστηριότητες της και το ανέβασμα του σε υπηρεσίες όπως το youtube, βοηθά αφενώς με τη δημιουργία εισερχόμενων συνδέσμων από αυτά τα site αλλά και προκαλεί κίνηση στην ιστοσελίδα σας. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα πολυμέσα, όπως οι εικόνες. Επιπλέον οι κριτικές σε διάφορα site σχετικά με την επιχείρηση σας έχουν αντίκτυπο τόσο στη δημιουργία εισερχόμενων συνδέσμων αλλά και στην φήμη της επιχείρησης σας. Ως εκ τούτου μια καλή ιδέα είναι να απαντάτε με διπλωματικό τρόπο σε αρνητικές κριτικές δείχνοντας σχετικές πληροφορίες με σύνδεσμο σε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα σας και να ενθαρύνετε ευχαριστημένους πελάτες σας να γράψουν καλές κριτικές για εσάς.

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
  • Περαία, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: +(30) 23920 21 299
  • Φαξ: +(30) 23920 21 299
  • Email: info[-at-]mindsoft.gr
  • Website: www.mindsoft.gr
  • Ακολουθήστε μας:
    facebook twitter

Στείλτε μήνυμα