Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Γρήγορη πλοήγηση

Onsite SEO

Το onsite SEO είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας ώστε να είναι πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Οι μηχανές αναζήτησης έχουν ως στόχο το να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία στο χρήστη που θα πληκτρολογήσει τις λέξεις κλειδιά και έτσι όταν ψάχνουν την ιστοσελίδα σας την βαθμολογούν για τη δομή, το περιεχόμενο και την αρτιότητα της. Το SEO αποσκοπεί στη βελτιστοποίηση αυτών των παραμέτρων.

 

SEO περιεχομένου

Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης του περιεχομένου της ιστοσελίδας είναι βασική προϋπόθεση για ένα επιτυχημένο SEO. Όταν η google και οι άλλες μηχανές αναζήτησης κατατάσσουν την ιστοσελίδα σας το κάνουν και βάσει των λεξεων κλειδιών που αυτό περιέχει. Έτσι η θέση, η πυκνότητα αλλά και η μορφή που οι λέξεις κλειδιά εμφανίζονται στο περιεχόμενο σας έχει αντίκτυπο στο πόσο ψηλότερα αυτή θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα των αναζητήσεων. Όμως αυτό απαιτεί μια ισορροπία μιας και οι αλγόριθμοι των μηχανών αναζήτησης είναι σε θέση να αναγνωρίζουν πότε το κείμενο δεν απευθύνεται σε ανθρώπους και σε αυτή την περίπτωση μια λανθασμένη καμπάνια SEO περιεχομένου έχει τα ακριβώς ανάποδα αποτελέσματα. Ο συνεργάτης σας που θα αναλάβει την βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης θα πρέπει να πετύχει αυτήν ακριβώς την ισορροπία. 

 

Βελτιστοποίηση δομής ιστοσελίδας

Eίναι δυνατό να κάνετε SEO στο περιεχόμενο του site σας αλλά αυτό να μην έχει κανένα αποτέλεσμα γιατί πολύ από αυτό το περιεχόμενο δεν φαίνεται στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό συμβαίνει γιατί οι crawlers που χρησιμοποιούνται για να περιηγηθούν το site σας δεν μπορούν να διαβάσουν περιεχόμενο που βρίσκεται για παράδειγμα σε flash ή javascript. Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να βεβαιώσει ότι όλο το περιεχόμενα σας είναι προσβάσιμο στις μηχανές. Επιπλέον πρέπει να είναι και εύκολα προσβάσιμο και για αυτό πρέπει οι σύνδεσμοι προς κάθε υποσελίδα να είναι λογικά δομημένοι και προσβάσιμοι από αυτές. Επιπλέον το URL τους θα πρέπει να είναι σχετικό με τον τίτλο της σελίδας. Ειδικά για site που είναι κατασκευασμένα με flash υπάρχουν τρόποι ώστε να γίνει κάποιο search engine optimization - SEO. Επειδή όμως το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό προτείνεται η κατασκευή ιστοσελίδων με HTML 5 και CSS 3 που είναι SEO Friendly τεχνολογίες.

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
  • Περαία, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: +(30) 23920 21 299
  • Φαξ: +(30) 23920 21 299
  • Email: info[-at-]mindsoft.gr
  • Website: www.mindsoft.gr
  • Ακολουθήστε μας:
    facebook twitter

Στείλτε μήνυμα