Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Γρήγορη πλοήγηση

SMS Marketing

Το sms marketing έγινε αρκετά δημοφιλές με την επέκταση των κινητών τηλεφώνων και είναι η διαδικασία της αποστολής μαζικών διαφημιστικών sms, κυρίως σε υπάρχοντες πελάτες της επιχειρήσης. Το μεγάλο πλεονέκτημα του είναι ότι παρόλο που έχει μικρό κόστος, το sms marketing έχει μεγάλη απήχηση γιατί οι περισσότεροι χρήστες κινητών τηλεφώνων ανοίγουν τα μηνύματα τους.

 

Τι πετυχαίνει το sms marketing;

Με το sms marketing μπορείτε να στείλετε ένα μικρό μήνυμα που να ενημερώνει τους πελάτες σας για ένα καινούριο προϊόν, υπηρεσία ή μια προσφορά της επιχείρησης σας αλλά και για κάποιο σύντομο νέο όπως για παράδειγμα την επανασχεδίαση της ιστοσελίδας σας. Έτσι το sms marketing μπορεί να γίνει ένα καλό εργαλείο αύξησης των πωλήσεων σας μιας και οι πελάτες σας έχουν ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο. Επιπλεόν, με την αύξηση της χρήσης smartphones μπορείτε να αυξήσετε και την κίνηση στην ιστοσελίδα σας μιας και οι συσκευές αυτές έχουν την δυνατότητα πλοήγησης στο internet. Σε συνδυασμό με την κατασκευή ιστοσελίδας με responsive design, το sms marketing μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει την επισκεψιμότητα και την απήχηση της ιστοσελίδας σας και ως συνέπεια την καλύτερη ενημέρωση των πελατών για τα προϊόντα ή της υπηρεσίες σας και την αύξηση των πωλήσεων σας.

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
  • Περαία, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: +(30) 23920 21 299
  • Φαξ: +(30) 23920 21 299
  • Email: info[-at-]mindsoft.gr
  • Website: www.mindsoft.gr
  • Ακολουθήστε μας:
    facebook twitter

Στείλτε μήνυμα