Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Γρήγορη πλοήγηση

Διαμοιρασμός Video και εικόνων

Το Youtube, το Flickr και άλλες υπηρεσίες σας επιτρέπουν να ανεβάσετε οπτικοακουστικό υλικό και πολυμέσα τα οποία θα προωθούν και θα διαφημίζουν την επιχείρηση σας με μόνο κόστος αυτό της παραγωγής τους. Αντίθετα μπορούν να προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα τόσο στην ιστοσελίδα σας όσο και στην ίδια την επιχείρηση. 

Δείτε για παράδειγμα το παρακάτω βίντεο της εταιρίας μας διάρκειας μικρότερης του ενός λεπτού.

 

 

Τι προσφέρει ο διαμοιρασμός βίντεο και εικόνων

Καταρχήν και σε ότι αφορά την επιχείρηση σας, πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησες υπηρεσιών όπως το Youtube για να δούν βίντεο ομοειδών προϊόντων ή υπηρεσιών με αυτά που προσφέρει η επιχείρηση σας. Έτσι είναι εξαιρετικά πιθανόν να πετύχουν τα πολυμέσα που έχει ανεβάσει η επιχείρηση σας. Η δημιουργία για παράδειγμα ενός καλού βίντεο εταιρικής προβολής μπορεί να σας προσφέρει πωλήσεις. Επιπλέον ο διαμοιρασμός εικόνων από την επιχείρηση, τα προϊόντα και τους ανθρώπους της μπορεί να δημιουργήσει μια πιο προσωπική σχέση με τους υποψηφίους πελάτες σας. Τέλος η ιστοσελίδα σας θα επωφεληθεί από τους εισερχόμενους συνδέσμους αλλά και τις επιπλέον επισκέψεις από αυτές τις υπηρεσίες.

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
  • Περαία, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: +(30) 23920 21 299
  • Φαξ: +(30) 23920 21 299
  • Email: info[-at-]mindsoft.gr
  • Website: www.mindsoft.gr
  • Ακολουθήστε μας:
    facebook twitter

Στείλτε μήνυμα