Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Γρήγορη πλοήγηση

Κοινωνικά δίκτυα

Ο όρος κοινωνικά δίκτυα (social media) αναφέρεται σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, πολλές φορές αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους, που όμως έχουν ένα κοινό στοιχείο. Επιτρέπουν την αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπων, επιχειρήσεων και φορέων με τη δημιουργία ενός δικτύου επαφών. Τα πιο γνωστά κοινωνικά δίκτυα είναι το Facebook, το Twitter, το Linkedin και το Pinterest αλλά σε καθημερινή βάση δημιουργούνται και καταστρέφονται αρκετά περισσότερα. Το social media marketing είναι το σύνολο μεθόδων που επιτρέπουν στην επιχείρηση σας να εκμεταλλευτεί τα κοινωνικά δίκτυα ώστε να προσεγγίσει νέους πελάτες και να διατηρήσει τους παλιότερους. 

 

Τι προσφέρει το Social Media Marketing;

Όπως θα γνωρίζετε, ένα θέμα που απασχολεί όλες τις επιχειρήσεις είναι το πως θα διατηρήσει τους ήδη πελάτες της και το πως θα τους αυξήσει με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος απόκτησης. Τα κοινωνικά δίκτυα επιτρέπουν στην επιχείρηση σας να προσεγγίσει τους πελάτες της στα δίκτυα που αυτοί χρησιμοποιούν δημιουργώντας συζήτηση γύρω από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Ο πιο σίγουρος τρόπος απόκτησης πελατών παραμένει η σύσταση από κάποιον ήδη ευχαριστημένο πελάτη και στα κοινωνικά δίκτυα αυτό γίνεται σε πολύ μεγάλη κλίμακα. Επιπλέον μέσω των κοινωνικών δικτύων μπορείτε να προβείτε σε προωθητικές ενέργειες και να δημοσιεύσετε νέα της επιχείρησης σας τα οποία θα κοινοποιηθούν σε όσους σας ακολουθούν σ' αυτά. Τέλος μπορείτε να δημιουργήσετε κίνηση στην ιστοσελίδα σας, βοηθώντας το SEO της. 

 

Facebook marketing

Το πλέον δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο είναι το facebook, με έναν τεράστιο αριθμό χρηστών από όλες τις χώρες του κόσμου. Θα ήταν κρίμα για την επιχείρηση σας να μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες που σας προσφέρει. Το πρώτο στάδιο του Facebook marketing είναι η δημιουργία μιας καλαίσθητης και επαγγελματικά σχεδιασμένης σελίδας για την επιχείρηση σας ή/και για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Το δεύτερο κομμάτι της στρατηγικής του Facebook marketing είναι η δημιουργία αποκλειστικού περιεχομένου για αυτό ώστε οι ακόλουθοι σας να νιώθουν ότι έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που δεν θα μπορούσαν να βρουν αλλού. Επίσης, τα like στην σελίδα σας θα πρέπει να ανταμοίβονται περιοδικά με κάποιες ειδικές προσφορές ή διαγωνισμούς. Φυσικά η στρατηγική Facebook marketing πρέπει πάνω απ' όλα να εκφράζει την φιλοσοφία της επιχείρησης σας. 

 

Twitter marketing

Το Twitter χαρακτηρίζεται από το ότι επιτρέπει την αποστολή μικρών μηνυμάτων, 140 χαρακτήρων, σε όσους ακολουθούν το λογαριασμό σας. Αυτό αποτελεί ταυτόχρονα ευκαιρία και περιορισμό. Το πρώτο βήμα και σε αυτή την περίπτωση είναι η δημιουργία του προφίλ της επιχείρησης σας το οποίο θα πρέπει να την αντιπροσωπεύει. Μεγάλη σημασία έχει η επιλογή ονόματος γιατί με αυτό τον τρόπο θα σας βρίσκουν οι χρήστες του Twitter. Ο καλύτερος τρόπος Twitter marketing είναι η δημιουργία συζήτησης γύρω από την επιχείρηση σας. Με το Twitter μπορείτε σίγουρα να ενημερώνεται για κάποια νέα της επιχείρησης σας αλλά το μεγαλύτερο τμήμα του περιεχομένου σας θα πρέπει να αφορά στη συζήτηση με τους πελάτες σας για το τι θέλουν από την επιχείρηση σας αλλά και για τις εξελίξεις στον κλάδο σας.

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
  • Περαία, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: +(30) 23920 21 299
  • Φαξ: +(30) 23920 21 299
  • Email: info[-at-]mindsoft.gr
  • Website: www.mindsoft.gr
  • Ακολουθήστε μας:
    facebook twitter

Στείλτε μήνυμα