Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Γρήγορη πλοήγηση

Δημιουργία εταιρικού blog

Έχει αποδειχθεί ότι οι εταιρείες που έχουν blog αποκτούν περισσότερη κίνηση στην ιστοσελίδα τους και αυξάνουν τις πωλήσεις τους περισσότερο από τις εταιρείες που δεν έχουν. Αυτο συμβαίνει γιατί η δημιουργία εταιρικού blog αυξάνει την επισκεψιμότητα γιατί δημιουργεί περισσότερες πηγές περιεχομένου για αναζητήσεις αλλά κυρίως γιατί δίνει στους αναγνώστες του εταιρικού ιστολογίου την δυνατότητα να ενημερωθούν τόσο για την επιχείρηση σας όσο και για τον κλάδο στον οποίο η αυτή σας δραστηριοποιείται. Επιπλέον το εταιρικό ιστολόγιο δίνει και μια πιο ανθρώπινη πτυχή στην επιχείρηση σας, κάνοντας την πιο φιλική προς τους πελάτες σας. 

 

Καλές πρακτικές σε εταιρικό blog

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να σκεφτείτε το περιεχόμενο του εταιρικού ιστολογίου σας. Αυτό πρέπει να είναι σχετικό με το αντικείμενο της επιχείρησης σας αλλά δεν χρειάζεται να μιλάτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας τόσο πολύ. Έχοντας επενδύσει σε άρτια κατασκευή ιστοσελίδας, είναι σίγουρο ότι οι αναγνώστες του εταιρικού blog σας μπορούν να βρούν ότι πληροφορίες χρειάζονται σχετικά με τα προϊόντα σας σε αυτήν. Αντίθετα το εταιρικό ιστολόγιο υπάρχει για να ενημερώνει το κοινό σχετικά με το πως βλέπετε τα πράγματα στον κλάδο σας αλλά και στο τι διαφοροποιεί την επιχείρηση σας από τις υπόλοιπες. Με μια καμπάνια SEO, η ιστοσελίδα σας θα είναι σε καλή θέση στις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν. Ίσως λοιπόν καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το εταιρικό blog για να εισάγετε λέξεις κλειδιά οι οποίες ναι μεν είναι σχετικές αλλά όχι αυτές που έχετε εστιάσει. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε περισσότερη κίνηση στην ιστοσελίδα σας.

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι το να ανοίξετε έναν διάλογο με τους αναγνώστες σας. Όσοι διαβάζουν το εταιρικό ιστολόγιο σας, το κάνουν γιατί ενδιαφέρονται για την επιχείρηση ή τον κλάδο της. Γι' αυτό θα πρέπει να απαντάτε στα ερωτήματα τους και να λαμβάνετε υπ' όψιν τις παρατηρήσεις τους. Ο διάλογος με τους αναγνώστες είναι αυτό που θα εκτοξεύσει το εταιρικό blog και θα δείξει στον κόσμο ότι η φιλοσοφία της επιχείρησης σας είναι πράγματι πελατοκεντρική.

Τέλος, μην ξεχνάτε να δημιουργείτε συχνά καινούριο περιεχόμενο, ένα εταιρικό ιστολόγιο που δεν ανανεώνεται δείχνει από την πλευρά της επιχείρησης σας έλειψη ενδιαφέροντος. Είναι σαφές ότι σε όλους μας, ο χρόνος είναι ένα πολύτιμο αγαθό, αλλά με τη δημιουργία εταιρικού blog έχετε να κερδίσετε σε πολλά επίπεδα.

 

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
  • Περαία, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: +(30) 23920 21 299
  • Φαξ: +(30) 23920 21 299
  • Email: info[-at-]mindsoft.gr
  • Website: www.mindsoft.gr
  • Ακολουθήστε μας:
    facebook twitter

Στείλτε μήνυμα