Περισσότερα

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η δημιουργία μοντέρνων ιστοσελίδων.

Χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές τεχνολογίες (Responsive Design) διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των ιστοσελίδων μας με φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets χωρίς να υπολείπονται σε λειτουργικότητα. Ακόμα φροντίζουμε για την εύκολη διαχείριση του συστήματος από εσάς μετά την παράδοση...

Άρθρα

Σχεδιασμός & Κατασκευή ιστοσελίδων

Η Mindsoft είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για την κατασκευή ιστοσελίδας εταιρικής προβολής για την επιχείρηση σας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή site ενώ χρησιμοποιούμε ανοιχτές τεχνολογίες, όπως Joomla και Drupal,  που δεν σας δεσμεύουν σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό μας. Αν και πολλές εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων διατείνονται ότι έχουν πελατοκεντρική αντίληψη, τα κλειστά συστήματα διαχείρισης περιεχομένου που χρησιμοποιούν κάνουν ακριβώς το αντίθετο, μιας και κάθε φορά που απαιτείται σημαντική αλλαγή στο site σας είστε αναγκασμένοι να απευθυνθείτε αποκλειστικά σε αυτούς.

Αντίθετα στην Mindsoft υποστηρίζουμε τόσο την ποιότητα των υπηρεσιών μας ώστε σας δίνουμε την δυνατότητα να απευθυνθείτε σε κάθε επαγγελματία του χώρου σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι από εμάς.

Πέραν της αυξημένης ασφάλειας που παρέχει η ανοιχτή πλατφόρμα, μιας και ο κώδικας της ελέγχεται από χιλιάδες μάτια πριν γίνει διαθέσιμος, η άδεια χρήσης σας κάνει ιδιοκτήτες και όχι ενοικιαστές της ιστοσελίδας σας. Τέλος έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε ανταγωνιστικό κόστος κατασκευής ιστοσελίδων, μιας και το κόστος ανάπτυξης του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου μοιράζεται ανάμεσα στα εκατομμύρια χρηστών του παγκοσμίως.

Η εταιρεία

H Mindsoft ξεκίνησε το 2005 με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υποστήριξη σε επιχειρήσεις, τόσο σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης όσο και στον τομέα της μηχανοργάνωσης. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο internet μέσα από τη δημιουργία ιστοσελίδων εταιρικής προβολής και τη δημιουργία eshop.

Στην Mindsoft επίσης λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα service Η/Υ  το οποίο αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή σε σταθερούς Η/Υ και Laptop / Netbook επιλέγοντας την καλύτερη και οικονομικότερη πάντα λύση.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 29
  • Περαία, Θεσσαλονίκη
  • Τηλ: +(30) 23920 21 299
  • Φαξ: +(30) 23920 21 299
  • Email: info[-at-]mindsoft.gr
  • Website: www.mindsoft.gr
  • Ακολουθήστε μας:
    facebook twitter

Στείλτε μήνυμα